Kedjevirkade fingervantar

 
Igår blev jag klar med dessa offwhite fingervantar. De är virkade i smygmaskevirkning eller kedjevirkning som det också kallas. Vantarna är virkade i offwhite garn med 30% ull ock kan tvättas i maskin. De är till svärmor om de passar henne.
 
Idag har varit min lediga dag och planeringen var att göra ett långlöp men då jag igår blev rätt kass, troligen smittad av Jörgen så insåg jag tidigt att den planeringen var att hoppa över. Viruset är inte att leka med, jag gissar att det nästan kan gå under rubriken influensa då till och med jag är utslagen. Jag har legat och sovit från och till under dagen, vilket inte annars existerar i mitt liv ens på helgerna och jag har ont i hela kroppen. Att kalla mig mörbultad är nog en bra beskrivning. Huvudet värker och halsen och rethostan gör sig ideligen påmind. Feber har jag tveklöst då jag ligger under två täcken med yllestrumpor, joggingbyxor, tröja och min nya tjocka fleecetröja från Röjk och trots allt detta fryser jag som en hund.
 
Det tog mig en timme idag bara att skaffa kraft nog att ta mig till duschen och sedan åka och hämta Stella på skolan. Därefter var kraften slut igen...
 
Som tur är fick jag häromdagen ett samlingsalbum av danska serien Klovn till låns av min underbara kollega Marie så jag har hunnit se ett par avsnitt av denna idag. Lite ljudbok har det också blivit men energi att handarbeta har inte funnits då sittande ställning inte alls fungerar idag.
 
Imorgon är jag också ledig så jag hoppas att immunförsvaret jobbar hårt detta dygn så jag är i form för att jobba fredag kväll och att ha jour på lördag. I detta tillstånd kommer jag ingenstans...
 
Ha det bra där ute kram...

Måndag igen

Då var det måndag igen och idag skulle vi få höra vad den mindre populära femklövern skulle slänga fram. Det visade sig att då facket motsatt sig så har man skjutit upp förslaget minst 7 arbetsdagar. Det säger väl egentligen inte så himla mycket men ganska skön känsla ändå att vi kanske kan få till någon form av förändring.
 
Tofflorna och babyklänningen som jag gjorde i helgen fick följa med och träffa sina nya ägare. Båda var nöjda och det är väl bästa betalningen man kan få. 
 
Maken är fortfarande sjuk men idag ser han ändå en liten men dock en förbättring. Ett par dagar till så är han säkert på benen igen.
 
Efter jobbet så åkte jag ut till kyrkogården och la lite blommor på mammas grav. Där var väldigt vintrigt fortfarande så jag tror hon blev glad för lite våriga tulpaner.
 
Väl hemma blev det bara 5 km på bandet för tiden började bli knapp men det kändes underbart :-)
 
Ikväll ska jag åter ta upp fingervantarna jag påbörjade för någon vecka sedan som ska bli svärmors om de blir bra.
 
Stella tycker det är så mysigt att hon och jag har haft eget sovrum nu när far är sjuk så det tycker hon vi kan fortsätta med. Jag är inte säker på att Jörgen tycker likadant för det kan nog bli ensamt i förlängningen.
 
Idag har jag kopierat gamla betyg, skrivit ut ett CV och ett personligt brev så nu är jag rustad om något jobb skulle dyka upp.......
 
 

Stickad babyklänning

 
 Idag blev det igen en liten babyklänning. Denna i offwhite och den lilla mottagaren ska enligt planering se dagens ljus om en veckas tid. Den blivande mormorn har beställt denna. Klänningen är stickad i ett härligt Himalaya Mercan garn och är mjukt som sammet så det passar perfekt till en liten nykomling.
 
 
 
En liten närbild på mönstret
 
 
Här hemma är det fortsatt sjukstuga då maken legat till sängs även idag. Det verkar vara ett ilsket virus eller är det kanske. Influensa? Då hoppas jag att Stella klarar oss så vi inte är sjuka när vi ska på skidresa. Vi försöker förebygga smitta genom att Stella och jag ligger i hennes rum så vi nte ligger och andas in samma luft.
 
 
det blev en runda på löpbandet även idag 7.5km och nu känns det som jag verkligen är på väg tillbaka så det är ren lycka och jag längtar redan till imorgon kväll när jag ska få springa igen hahaha
 
nu ska jag lägga mig o snusa en ung vacker dam i nacken 

Virkade tofflor med bläckfisk

 
Ett par virkade tofflor till busig liten gosse med bläckfisk. Jag gillar inte dödskallar o dyl så det blir gärna en färgglad bläckfisk till pojkarna.
 
Under skorna har jag satt extra mycket halksskydd enligt föräldrarnas önskemål. Skorna är virkade i ett garn med 30% ull och de kan maskintvättas.
 
 
idag fick lasarettet besök av Jonas Rastad och det blev en omskakande upplevelse för flera. En kollega blev så knäckt av hans arrogans att denne fick gå hem och ett par andra grät en skvätt. Det är frustrerande när en man i sådan maktposition så öppet visar sitt förakt. Jag är tacksam att jag valde att inte gå dit utan stanna på operation och arbeta istället. 
 
Imorgon blir det manifestation kl11 på kasernplan i Landskrona. Politiker från de olika partierna sluter upp och kommer att tala. Hoppas att någon i styrande position förstår allvaret och gör det enda rätta dvs avsätta Rastad och Sandin!

Mönsterstickad babyklänning

 
Idag blev jag färdig med den lilla babyklänningen. Den är stickad i härliga mjuka himalaya mercan garn och kan tvättas i maskin. En kollega till mig ska ha den.
 
Idag kom tv4 nyheterna och gjorde intervju samt filmade. Jag hoppas vi når ut till så många som möjligt.
 
nästa helg ska då äntligen förändringarna här hemma påbörjas. Väggar ska rivas och någon ny ska upp. Golv ska bytas o köket ska så småningom ha en ansiktslyftning.
 
ikväll blev det en halvmil på löpbandet så det får jag väl vara nöjd med.
 
lång dag och trött kvinna
 
Hej på er
 
 

Ofärdig klänning

 
Idag håller jag på med en liten röd bebisklänning. Samma som den grå för några dagr sedan. Det är en kollega som ska ha den till en släkting. 
 
idag var det så dags att åter köra till Lund för att lämna tillbaka Hannah till SJ. Det blir väldigt många restimmar för henne den helgen hon kommer och hälsar på. Jag förstår henne att det inte blir så ofta då helgen blir en viktig återhämtning eftersom hon går en krävande utbildning.
 
För min del fortsatte i helgen sorteringen här hemma och jag har fått ut lite auktioner på Tradera i väntan på den förestående renoveringen. 
 
Jag fick också en löprunda på löpbandet, 10km. Jag längtar tills jag kan springa ute igen. Löpband blir inte riktigt samma sak och av någon anledning vilken jag inte förstår så springer jag fortare utomhus.
 
Det har nu satts igång en massa protester gällande avvecklingen av vår operationsverksamhet och flera duktiga människor har legat i som den dessa dagar vilket gör att jag själv tar ett litet steg tillbaka så länge.
 
Snart är återigen söndagen och ännu en vecka till ända och det är bara att springa vidare i ekorrhjulet in i nästa vecka
 

Mönsterstickade sockar

 
Så här blev sockarna jag gjort till den stickade bebisklänningen. Setet såldes direkt och ska bli en 6 månaders present till en liten prinsessa. Garnet är mjukt och kan tvättas i maskin på 40 grader.
Bilder på klänningen som matchar

Stickad babyklänning

 
Idag blev min babyklänning klar. Den är mönsterstickad i ett härligt mjukt grått garn. Storleken är 7- 10 månader och klänningen går till försäljning. Till klänningen ska jag sticka ett par mönsterstickade sockar så det blir ett litet set.
 
 
En liten närbild på själva mönstret :-)
 

Virkade fingervantar

 
Idag fick det bli ett par fingervantar virkade i kejemaskor till Stella. Jag inser att nu blir det inte fler vantar till henne denna säsong för hon lär ändå inte hinna använda dem alla.... Dessa var roliga att göra så jag har som den onde svärdottern haha nästan tvingat min stackars lilla svärmor att önska sig ett par så jag får göra ett par till :-)
ett litet smakprov på vantarna Stella beställt den senaste månaden....
 
Idag blev det åter en löprunda 5.7km med en snitthastighet på 5.44min/km. Det börjar likna något nu och ett fåtal kan förstå den enorma lycka detta innebär... idag endast minimal ömhet i löparknät så nu verkar jag vara på gång tillbaka :-).
 
Stella är fortsatt sjuk med feber, yrsel och ont i huvudet. Idag har snoret hittat in i näsan så det känns ändå som att nu vänder det till det bättre... lite mer vilja idag också haha vilket också är ett tecken på förbättring men ännu ingen ork och väljer gärna att ligga inne i sin säng.. de som känner Stella vet att hon är allt annat än en stilla tjej så vi har dock en bit kvar..
 
Imorgon börjar jag 06.45 och Jörgen får vara hemma med prinsessan och med det hoppas jag att det kanske är hennes sista dag hemma... vi får väl se....
 
På tisdag åker min Linda till Malaysia. Jag hoppas jag hinner få ta hej av henne innan hon och Alex åker. På fredag kommer Hannah hem och nu längtar jag efter henne... kom heeeem lilla gumman och krama din mor! Det innebär också att jag ska bli med ipad hehe ....nice
 
Nu ska jag ta tag i bebisklänningen och se om jag hinner börja på svärmors fingervantar :-)
 
Hej på er alla...
 

Raggsockar

 
Såhär blev Camillas multifärgade tuttifrutti raggsockar. Hon får båda paren på måndag när vi ses på jobb.
 
Stella är fortsatt dålig och det verkar inte vara någon bättring ännu. Ont i huvudet, yrsel och ont/lockkänsla i öronen samt feber.
 
Svärmor hade idag varit på Väla och när hon var på Desigual ringde hon och berättade att de hade rea. Bytet blev två jättefina jackor som hon köpte åt mig till Stella. Ja visst behövde hon två jackor till för nu har hon väl bara en 16 st eller så ............. :-)
 
Ikväll preparerades lillan med Ipren för vi hade ju biljett till Disney on ice som hon fick i julklapp. Det var en jättefin show och sevärd inte bara för barn.
 
 
En liten bild av maken i mimmihatt och dottern <3
 
Idag fick jag också virkat en fingervante till Stella i kedjevirkning. Jag tänkte göra den andra vanten nu när vi kom hem men är inte människa att hitta den. Kan vara katten Nicke som kommer att få erkänna sig skyldig. Under tiden jag letar efter mitt lita vantbyte får jag fortsätta med bebisklänningen så länge...
 
Ha en härlig lördag alla.

Virkade tofflor

 
Ett par tofflor till. Dessa är mörkgrå med offwhite pälskant och förhoppningsvis de sista tofflorna på ett tag nu...
Idag kom mitt multifärgade raggsocksgarn så jag har börjat på Camillas raggsockar.
Det mesta av klänningen är också klar och jag tror att den är klar innan helgen är slut.
 
Sjukstugan fortsätter och idag är Stella ännu lite sämre. Feber, ont i huvudet och yrslig. I förmiddags hade hon ont i andra örat men det är åter bättre. Både jag och Stella har vaccinerat oss för svininfluensan så jag hoppas den kommer väl till pass nu med tanke på alla risker vi tydligen utsatte oss för när vi tog den.
 
Idag så passade jag på att städa bort julen så nu är det vardag här igen. Jag har också sorterat på övervåningen där tanken är att det ska byggas om lite.
 
Tidig kväll blev det åter idag en löprunda för mig 5.5km och ingen smärta. Det är nästan så jag blir lyrisk och håller tummen för att detta underverk håller i sig. Nästa vecka åker racercykeln fram om inte det tänker komma snö.
 
Imorgon blir det att preparera lillan med ipren för då ska vi på Disney on ice. Hon fick biljetterna i julklapp så det kan hon ju inte missa för allt i världen. 
 
Ikväll tror jag att jag ska belöna mig med ett glas vin då det inte är enkelt att vara både fru och mamma till sjuklingar. Faktiskt har jag väl förtjänat det.
 
Skål!
 
 

Raggsockar

 
Idag blev åter ett par uberlånga raggor klara. Dessa är till min kompis Camilla. Hon ska ha ett par till i multicolour men igår när mitt garn kom från min återförsäljare fattades just det garnet. Hon skulle skicka det idag så jag hoppas det kommer imorgon och att Camilla kan få båda sina par på måndag.
 
Här är det sjukstuga för fullt. Stella har feber och snuvan har tagit fast fäste i henne. Örat är dock bättre som tur är. Själv vaknade jag också med halsont så det är bara att inse att virus har flyttat in.
 
Trots halsont så blev det en runda utomhus idag, 6.6km och det gick jättebra. Jag är så lycklig inget ont och farten något bättre. Yippieeeeee hoppas det håller i sig för då blir springtime en barnlek och en bra uppvärmning inför Göteborgsvarvet.
 
Nu ska jag fortsätta med min blivande bebisklänning för jag är ska jag erkänna lite utråkad på alla tofflor och strumpor för tillfället :-)
 
 
 

Virkade vantar

Idag fick Stella sina fingervantar som hon har beställt. De är virkade i smygmaskor och i ett rosamelerat garn. Garnet är 100% acryl. Den unga damen är nöjd så det är också jag.
 
Denna dagen blev väldigt annorlunda. Jag började jobba kvart i 7 och en timme senare ringde Jörgen då Stella inte  kunde gå till skolan då örat och febern spökade för fullt. Eftersom han skulle ha en förhandling kl 9 i Lund var det bara att tacka för mig och gå hem igen. Kändes väldigt snopet.
Här har det varit sjukstuga med ömsom ipren ömsom nässpray och så håller jag tummen för att det ska hjälpa. När jag ringde skolan var de inte förvånade då tydligen många av barnen var hemma sjuka i influensa som hon sa. Nu betvivlar jag väl att det är influensan men snarare ett rejält förkylningsvirus som härjar.
 
Tidig kväll dök det upp en sjuklig make. Ja jag menar allvar min man är drabbad av virus.... halleluja. Han fick gå och lägga sig en stund och som det ser ut nu tror jag att överlevnaden skall vara 100%. Men som alla kvinnor vet så är manliga virus inte att leka med.
 
Jag hade tänkt köra lite styrketräning och vara lite duktig nu när jag ändå var hemma med Stella men latmasken slog till och istället så har jag handarbetat och myst med lilla sjuklingen hela dagen. Inget nyttigt förutom lite tvätt har blivit utfört. Samtidigt har jag lyssnat jag på min spännande ljudbok Sandmannen. Detta lyssnande kan man lätt fastna i känner jag men om det är värt 169kr i månaden är jag inte säker på.
 
Nu ska jag fortsätta med mitt. Det är raggsockar till Camilla och så håller jag på med en underbar klänning till bebis (9 mån ca) som kommer att gå till försäljning. Den är utöver det vanliga jag lovar :-)
 
Ha det bra alla därute kram

Virkade tofflor

 
Ännu ett par virkade tofflor. Dessa är virkade i brunt garn med beige pälsgarn runt kanten. De är virkade i stl 38-40.
 
Idag var en ledig dag och den gick med vindens fart. På förmiddagen åkte jag in till Lill-Olas och där blev det en liten löprunda på 7 km. Det gjorde inte ont mer än på slutet när det svagt började ömma i knät så jag är mer än nöjd. Det är trots allt bara 4 månader kvar nu till både Springtime och Göteborgsvarvet som jag anmält mig till. Tittar man bakåt så ådrog jag mig mitt löparknä den 13 juli och är fortfarande inte tillbaka. Frågan är om jag hinner komma dit tills det är dags för dessa lopp. Trösterikt var då idag att jag åtminstone kom 7 km fast det ska jag säga snabbt gick det inte...
 
Stella hämtades tidigt till och med för tidigt för jag trodde hon slutade 40 min tidigare än vad hon gjorde så jag fick sitta med i klassrummet. Det visar sig att hon nog ådragit sig en öroninflammation i samband med den pågående förkylningen. Hon har lite feber och väldigt ont i örat. Det blev ipren och nässpray så får vi ser var det slutar. 
 
Jag hade tänkt börja med cykel till jobb imorgon men igår blev jag tillfrågad om att börja redan kvart i 7 istället för 7 och så med tanke på Stellas öra så får cykeln vänta med att tas ut tills på torsdag. Kan vara bra att komma igång med cyklingen nu så jag får in flåset igen. Det verkar ju som att snön uteblir nu ett tag för det är ju så milt som bara den.
 
Ikväll började jag lyssna på en talbok som jag fått av Lena på jobb. Jag har laddat ner en app i telefonen som gör att man kan lyssna på böcker. Superbra men när denna gåvobok är slut får jag ta mig en funderare för sedan kostar det 169kr i månaden för fritt lyssnande av böcker. Jag vet inte riktigt hur många böcker man kan hinna lyssna in på en månad så vi får se vad som händer med det. Oavsett var det kul att testa och så slipper jag bli irriterad på lilla maken som sitter väldigt mycket vid sin dator och inte riktigt har aktiverat öronen. Det blir ofta att han inte hör vad jag säger och så blir jag irriterad och då verkar ju detta bra för nu behöver jag ju inte störa honom om jag själv är upptagen :-)
 
Nu ska jag ta min prinsessa och försöka få henne att krama om John Blund

Raggsockar

 
Raggsockar i färgen dusty rose. Dessa har jag stickat till min svärmor som är frusen om fötterna. Hoppas hon kommer att trivas i dem. De är stickade i garnet wendy aran med 30% ull och kan tvättas i maskin på 40 grader.
 
På förmiddagen fick jag först ett pass med intervall på löpbandet. Det var inte tillräckligt jobbigt så nästa gång ska jag öka på det. Därefter blev det en liten snabbrunda också den på löpbandet. När jag var klar insåg jag att klockan var halv elva och då hade jag inte ätit frukost och skulle börja jobba kl 12. Det blev plötsligt lite bråttom i det Rosénska hemmet... duscha samtidigt som jag lagade mat som skulle med till jobb... samtidigt som den ännu inte intagna frukosten skulle intas.... väskan packas.... lite tvätt som skulle in i garderoben.... lite disk....ojoj... stretcha får man inte glömma och inte heller sminket...... det blev med andan i halsen som jag styrde bilen mot jobb.
 
Innan jag var framme fick jag hämta Linda i stan då hennes bil akut hade fått hjärtstillestånd. Hon fick min bil när vi lämpat av mig och lite senare när Alex kom hem så åkte de och skrotade bilen.. Den hade klarat sig ett tag till men det hade krävt någon som tycker det är kul att meka med bilar och någon sådan äger vi inte. 800kr senare och en begravning på skroten så var bilen numera historia. Lite sorgligt ändå för jag minns 2007 när Linda fick bilen av mig i julklapp. Försäljaren kom julafton utklädd till tomte och knackade på dörren, frågade efter Linda som då höll på att övningsköra om hon varit duktig och pluggat teori. Hon fattade inget då tomten plötsligt öppnade dörren och utanför stod den glittrande nyvaxade röda golfen som jag köpt till henne. När tomten gav henne nycklarna rann tårarna längs hennes kinder. Jag kommer ihåg hur rörd jag blev över att se hennes glädje och jag har nog inte sett henne så glad varken före eller efter <3. Då kändes det som att man hade lyckats den dagen :-).
 
När jag kom till jobb var det som vanligt och som att vi inte haft något uppehåll. Det var härligt att få återse kollegor och höra hur alla hade haft det. Lite tråkigt att åter jobba sen kväll... tredje kvällen på rad men som belöning är jag ledig imorgon.. yippiiieee. Jag hoppas då att huvudvärken som pockat på nästan hela dagen inte har fått fotfäste utan bara varit på tillfälligt besök då jag väldigt gärna vill komma ut och springa en liten runda på lill-olas om man kan få be :-).
 
Nu väntar jag på att nästa kollega kommer så att jag kan rusa hem och se sista halvan av Lykke och dricka mig en god kopp te

Pippitröja

 
Denna pippitröja är stickad i det underbart mjuka garnet Himalya Mercan garn. Den kan tvättas i 40grader maskintvätt. Storleken är 120 och tröjan är till salu för 250kr
 
Idag är det åter en jourdag vilket består av tolv timmar på jobbet. Jag skulle göra klart och skriva ut statistik för dec men plötsligt vill inte tekniken samarbeta med mig och det går inte att skriva ut. Nåväl jobbet är gjort och så får jag väl skriva ut det imorgon.
 
Stella är piggare idag som tur är och det verkar bli en förkylning av det. Jag känner mig sämre idag och inser att löpbandet som jag tänkte inta vid 21 tiden ikväll när jag är hemma igen får kanske vila i alla fall. Jag börjar inte jobba förrän 12 imorgon så jag ska kanske se vad detta ska bli och istället ta min lilla runda imorgon fm. Nackdelen är lilla abstinensen som pockar på för då har jag haft två vilodagar och det känns lite mycket.
 
Känns konstigt att vardagen går igång igen imorgon. Det är inte klokt så fort en ledighet går och utan man vet ordet av så är allt som vanligt igen. Samtidigt är jag ju glad för mina vanliga dagar för det är ju dem som är själva livet men de lediga dagarna kunde ha varit lite fler. Oavsett vilket så ska det bli kul att träffa arbetskamraterna igen.
 
 

Virkade vantar

 
Virkade vantar i multicolour. Dessa är till Stella. Hon blev dock lite besviken för hon hade velat ha fingervantar så jag får väl knåpa ihop ett par sådana också helt enkelt. Vi får se om hon vill ha dessa i alla fall annars får jag hitta en annan ägare.
 
Idag är en lång jourdag. Förmiddagen var det rond och en del blodprovstagning mm. Nu sitter jag och håller på med statistik för året 2012 och uppstart 2013. Det lär fylla både denna och morgondagen så jag behöver inte oroa mig för att hitta på något att göra.
 
 

Baggy mössa med fläta

Baggy mössa med fläta. En rolig mössa att göra. Jag önskar att tiden vore på min sida för det finns så mycket jag vill göra men ibland blir det så himla många av samma sak då något blir poppis och flera vill ha det. Jag har en mängder ideér som tyvärr inte får möjlighet att komma ut men någon gång så kanske.....
 
Idag blev det en löprunda hemma på löpbandet då det både regnade och blåste ordentligt ute. En sak är säker löpbandet är skonsammare mot löparknät än vad det är att springa ute. Idag blev det 7 km och då kände jag inget i knät till skillnad mot i förrgår då det blev 5.8km ute och var då ganska ömt.
 
Eftermiddagen underhöll jag mig själv på Väla med att hitta ett par boyfriendjeans på desigual för bytet av klänningen jag fick när jag fyllde år. Det var vårens modell så här fanns ingen rea att hämta på dem. Jörgen var väl lite tveksam till dem så jag får smaka av dem här hemma någon dag innan jag helt har bestämt om de ska bo kvar. Det blev också en härlig stickad tröja på Hm som inte heller tillhörde rean. Det var väl helt enkelt så att vårnyheterna var mer lockade än allt reaskrafs som fanns att tillgå.
 
Det är min sista lediga dag idag. Imorgon börjar vårterminen för mig med två dagars 12 timmars jour...... yippie...not
 
En tröst på detta är skidresan till Lofer som vi bokade idag! Yipppiiiieeeeee som jag längtar redan.
ser det inte härligt ut? Det blir första gången jag ska iväg på sportlovsveckan så det ska verkligen bli härligt
 
Vi ska bo på ett hotel som heter Hubertus och som har spa avdelning så det blir skönt att blöta fötterna efter en heldag i backarna :-)
 
 

Virkade tofflor

Virkade tofflor i blått o grått i stl 38-40. Dessa ska Stella ge som en gåva till sin fritidsfröken när skolan börjar igen.
 
Ikväll blir det kalas då min bästa vän Bodil fyller år. Hon ska inte få något stickat haha för då hade hon väl vänt sin egen avigsida utåt. Stickat är inte riktigt hennes grej helt enkelt. Stella påtar just nu med finaste grattiskortet hon som Bodil ska få. 
 
Jag har fortfarande ingen dator så jag ber om ursäkt för stavfel som smyger sig in då jag inte kan se vad jag skriver av någon anledning 

Långa raggsockar

Nu har jag gjort ett par extralånga raggsockar i färgen dusty rose och storlek 39. Dessa ska vara till ett par Ilse Jakobsen stövlar som en kollega har beställt. 
 
Idag blev det också en runda på fm till Tyringe för att lämna brorsbarnen. Den yngsta hade fortfarande feber så det fick räcka för denna gången. Den stora tösen ville inte alls hem så jag fick lova att hämta henne snart igen.
 
När vi kom hem igen blev det stora städtagen efter barnligan och när det var klart en löprunda i det härliga vädret. Jag har tyvärr insett att jag måste ha fått sveriges mest envisa löparknä för jag fick igen ont strax efter 4 km. Det blev totalt 5.8km så jag får vara lite nöjd i alla fall.
 
För övrigt sorteras och organiseras det inför den kommande förändringen i huset då det gäller att passa på innan jobb börjar igen. Hoppas verkligen nu att allt blir av som vi planerat :-)

Krokade barnvantar

 
Såhär blev ett par vantar jag krokat i strl 7-9 år. De är krokade i garnet Freja och kan tvättas i 40 grader i maskin. Dessa är till salu för 170kr om någon är intresserad.
 
Nyårsafton blev lugn. Min Bff Bodil o hennes man Kenny var här samt två av Stellas små kusiner där den yngsta hade hög feber o otäck hosta.
Men vem kan väl tycka annat än att det är supermys med en sådan liten goding i famnen. Inte en raket såg jag och det kändes totalt oviktigt. Jag har aldrig varit ett fan av alla dessa fyrverkerier då jag tillhör de riskmedvetnas klubb och så tycker jag synd om alla djur. Inte bara våra stackars husdjur som vi åtminstone kan försöka skydda utan också alla stackars vilda djur. De måtte väl tro att det är världens undergång när det brakar loss ordenligt.
 
Idag blir en innefixardag och mysdag med de små barnen. Tvättmaskinen dansar samba och sortering har börjat inför en kommande förändring i huset.
 
Jag passar på att be om ursäkt för alla stavfel sista månaden men jag är som jag sagt innan utan dator och inväntar min ipad jag ska köpa av Hannah. Under tiden sker bloggandet via  mobilen och då blir det ibland bokstaven bredvid som tar plats.
 
Gott nytt år på er alla
 
 
 

RSS 2.0