Stickad babykofta

En ny liten kofta till en av tvillingarna. Den är stickad i babymerinoull. Mönstret är från en av Sandnes stickhäften. Dock skall sägas att det var fel i mönstret på den breda virkade kanten längst ner och jag fick improvisera med hjälp av bilden på koftan i tidningen. Högst irriterande men till slut blev jag ändå nöjd med resultatet. Nu ska den andra tvillingen få en likadan fast i offwhite.

Virkad väska

Virkad sommarväska i turkos o limegrönt. Den är en gåva till liten ung dam vid namn Signe. Hon har själv fått säga vilka färger som är hennes favoriter men sen vet hon inte mer. Framsidan är gjord i prästkragerutor och baksidan är helt i turkis.

virkade mössor med stjärna o babyvantar

Det fick såklart också bli mössor till tvillingarna. En mössa fick en rosa stjärna och den andre en lila. Till stjärnorna valde jag samma garn som jag gjorde babytäckena till vagnen i. Kollegorna som fick hattar med vit stjärna fick också vantar till dem

Virkade babymössor med stjärna

Små virkade babymössor i ett blandgarn acryl bomull.  Jag har gjort små stjärnor som jag sytt fast på mössan. Dessa ska gå till två kollegor som fått tillökning i sina familjer. Det är alltid lika kul att göra små babyplagg :)

Virkade converse

Ett litet mellanspel i dopklänningsverkstaden bestående av ett par converse. Dessa ska gå till en baby som ska komma i juni så vi är ute i god tid.
Dessa är virkade och mönstretbjuder j
För övrigt går projektet med dopklänningarna bra och om jag håller bra takt bör jag snart kunna visa upp den första

RSS 2.0