Virkad barnvagnsmobil med elefant

 
 
Virkad barnvagnsmobil med elefant i bomullsgarn. Pris på denna lilla sötnos är 100 kr

Virkat mobilfodral

 
 
Svart virkat mobilfodral till min kollega.  Perfekt när man springer eller promenerar eller varför inte bara för att slippa repa mobilen i en ficka eller väska.  

Virkad mobilhängare

 
 
En mobilhängare till mig själv. Jag bär alltid min telefon i en sådan här och även när jag springer så de behöver bytas ut då och då även om jag tvättar dem. Har försökt springa med mobilhållare kring armen men de funkar inte för mig. 

garnbrist

 
Typiskt, ett eller max två nystan fattas för att kunna färdigställa min babyfilt. Garnet Birgit från netto i 100% bomull får jag hoppas på att netto snart saluför igen. Retligt som tusan och nu riskerar det bli ett ufo istället.  Skulle någon ha ett sådant nystan och sugen på att sälja det är jag givetvis intresserad. 

Virkade mobilhängare

 
Två mobilhängare  virkade  i nettos rosa bomullsgarn med en glittertråd. De ville ha bestfriendsforever hängare och båda blev nöjda. Nu minskar risken för krossad framrusande och försvunna mobiler ;)

virkade rutor

 
Just nu är det dessa söta rutor som står på programmet.  Tyvärr verkar garnet inte räcka till och det är slut på netto. Jag hade tänkt att det skulle bli en babyfilt men det får kanske bli en  kudde istället. Mönster på dem finns på jarbo.se

RSS 2.0