Krokade mobilfodralNu blev det herrarnas tur att få mobilfodral till sina iphones. Den vänstra är ett bois fodral och på baksidan ska deras logga i form av ett tygmärke sitta. Det högra fodralet försökte jag göra lite manligt genom att virka en spindel.. hoppas det liknar en spindel lite grand i alla fallSom avslutning denna helgen blev det ett kvinnligare fodral. En hel del har fastnat för det turkosa fodralet med färgglada färger. Alla fodral som tillverkats har jag gjort enligt kundens önskan :-)

Virkad scarfEn virkad scarf har det hunnit bli till svärmor. Jag hittade mönstret på drops.se. Den är virkad i lite tunnare garn då svärmor inte ville ha den för klumpig.

Krokade mobilfodral.Helgen som gick även denna gången i mobilfodralens spår....  de var mer önskade än jag hade föreställt mig.

RaggsockarDå var höstens första uberlånga raggsockar till stövlar klara. De är helt i svart och skaftet är 38cm lång. Jag har stickat dem efter vanligt raggsocksmönster men har bara förlängt skaftlängden. De blir säker superfina till kundens Ilse Jacobsen stövlar.

Krokade mobilfodralDenna veckan gick nästan uteslutande till beställda mobilfodral. Fyra till iphone, en till samsung galaxy och ett till ericson x10 mini pro. De är krokade och alla utom en har jag sytt fast virkade blommor på. Den ena kunden önskade en fjäril så då fick det väl bli så :-). Nu börjar kön bli lång på andra beställda saker så jag skulle behöva lite tjänstledigt några månader för att hinna med. Nåväl det är väl i så fall ett kärt problem. Jag fortsätter helt enkelt jobba på när kvällen lider så ska det nog hinnas med.

Stickad koftaJust nu blir det en del mobilfodral som önskas men vid sidan om de så håller jag på med en kofta till mig. Detta är bakstycket. Mönstret är hämtat hos drops. se. Här hittar du länken till beskrivningen.  http://garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=134&d_id=1&lang=se

RSS 2.0