Virkade apor

 
Aporna är nu 45 till antalet och jag håller på med nr 46. Först nu börjar kön så smått sina och de är endast tre kvar som ska tillverkas. Det har varit en rolig resa att se aporna växa fram och särskilt när önskan om nya färger dyker upp. Alla har blivit glatt mottagna i sina nya familjer och ibland får jag härliga bilder på hur de har det  😊

Krokad löpare

 
Krokad löpare till mitt köksbord.  Ett projekt lite större med tanke på att jag använt kroknål 2.5. Den är randig grå/vit och kanterna är virkade i vitt för att inte rulla sig.
Pryder sin plats tycker jag. 😊

Krokad baggy mössa

 
Nu smyger sig hösten på och min egendesignade mössa behåller sin popularitet så det blir en del av dessa framöver. Mössan är krokad och är du sugen på att att göra en till dig själv hittar du min beskrivning under rubriken gratis mönster. Glöm inte länka till mig om du publicerar bild på din mössa

Krokade grytlappar

 
Krokade dubbla grytlappar. Jag har krokat fyra likadana bitar som jag sen virkat ihop med ett varv fm. Därefter avslutade jag med ett varv kräftmaskor.

Stor virkad korg

 
Stor o rejäl blev min virkade korg i ullgarn. Jag fick virka den i etapper då det var tungt att sitta med. Jag blev jättenöjd med resultatet och nu har jag en fin förvaring till pågående hantverk. 

RSS 2.0