Virkad spindelsjal

 
En spindelsjal till har dehunnit bli.  Denna i en härligt somrig och mustig orange. Det fick bli en vit kant som kontrast.  Denna sjal är till salu och kommer att finnas med på utställningen i Glumslövs församlingshem from 28 juli och 2 veckor framåt

Virkat mobilfodral

 
Ett blommigt och somrigmobilfodral i melerat bomullsgarn. Jag har virkat två mormorsrutor med daisys som jag virkat ihop och därefter från långsidan virkat fm som blev baksidan. Sista varvet virkades fast i andra långsidan. Botten virkades ihop och därefter prydnadsvarv i öppningen. Simsalabim så var fodralet klart

Virkad spindelsjal

 
 
Virkad spindelsjal i 100% bomull. Jag har använt ett lila/vit melerat garn och ett vitt för kantningen. Sjalen kommer att finnas på utställningen i Glumslövs församlingshem from 28 juli och 2 veckor framåt. Den är då också till salu för den som är intresserad.  Just denna sjal är något större än normalt. 
 

Hemmsydd body stl 62

 
Jag var så sugen på att testa att sy en body till tvillingarna men hade inget tyg. Då lusten blev för stor tog jag helt enkelt en av mina egna tröjor och klippte resolut sönder den. På så vis blev det en body i alla fall till tjejerna.

virkad mössa med stjärna

 
En liten virkad mössa till Sophies gosse. Själva mössan har varit klar ett tag i väntan på att hitta rätt färg till stjärnan som Sophie ville ha i ljusblått. 
Det är alltid lika kul att göra barn o baby plagg då det går ganska kvickt att få klart

sydda knäbyxor stl 62

 
Nu fick symaskinen komma till nytta igen. Det fick bli knäbyxor till tvillingarna och det bör ju passa bra nu när det är varmt. Mönstret har jag tagit från ottobre 03/2010 barn. 
 

Stckad babykofta

 
 
Babykofta i mosstickning med lite annorlunda kanter. Min kollega har beställt den till sitt lilla barnbarn.  Hon har själv designat koftan så jag hoppas resultatet blev som hon väntat sig.  Koftan är stickad i mjukaste Himalaya mercan garn och jag har använt sticka 3 förutom kanterna där jag använt sticka 2.5. Jag ropade hem från tradera dessa underbara smiley knappar i kokosnöt.  

RSS 2.0