Camouflagesockar

 
 
Stickade camouflagesockar i ett mjukt blandgarn. Storleken är 43-45 och priset 120 kr. Tvättas i 40 grader

Virkade disktrasor

 
Virkade disktrasor i bomull. Tvättas enkelt i 60 grader. Jag tycker dessa blev jättesnygga o lite vintage. Miljövänligt alternativ framför  tex wettextrasor. Dessa är till salu för 50 kr / styck

Krokad disktrasa med katt

Krokad disktrasa med katt.Disktrasan är krokad i enkel krokmaska och katten i avig krokmaska. Garnet är i 100% bomull och tvättas därför lätt i 60 grader. 
Ett bra val när man vill vara miljövänlig. Säljes för 50 kr

Krokad disktrasa med litet hjärta

 
Disktrasa krokad i 100 % bomull.  Ett litet hjärta i mitten krokat i aviga maskor. Disktrasan kan tvättas i 60 grader. Både snyggare o snällare för miljön än alla engångs trasor. Disktrasan är till salu för 50 kr

Mönsterkrokad tvättlapp

En mönsterkrokad tvättlapp.  Lägg upp önskat antal lm för att få önskad bredd. Tänk på att lägga upp ett par cm bredare då arbetet dras ihop något när krokningen tagit fart. Jag har krokat en enkel krokmaska och en avig krokmaska. På nästa varv avig på rät o rät på avig. Dvs mosskrokning. Kanten är först ett varv med en fm, 1 lm hoppa över en msk osv. Nästa varv 1 fm på fm och en fm om lm. Öglan är gjord av 30 lm i en hörna. Garnet är 100% bomull som tåler en tvätt i 60 grader. En trevlig liten present som passar till den kvinnliga intimhygienen till den lilla babyn. I detta fall fick en arbetskamrat den av mig. En kvinna som tänker på alla andra. 

Krokade vantar Dam stl S

 
 
Krokade vantar i garnet Järbo fantasi.  50% ull och 50% acryl.  Jag har bjudit på hur jag gör mina vantar under rubriken gratis mönster.  Skillnaden på dessa och mönstret är att jag på dessa minskat i sidorna som när man stickar vantar istället för på hela varvet. Då detta garn är lite tunnare har jag lagt upp 44 msk istället för 42. Tummen är som mönstret 16 msk. 
Dessa är till salu för 200kr

Krokade torgvantar

 
Krokade torgvantar i ullgarnet Fame Trend. Mudden är mönsterkrokad.   Storleken är dam Large. Vantarna är till salu för 150 kr. 

Virkad sommarhatt

 
 
Svart virkad sommarhatt med en avtagbar ros som prydnad. Hatten är en gåva till mina barnbarns farmor. Den är virkad på frihand med enbart fm och st. Eftersom hon inte visste säkert om det skulle vara en blomma på hatten så har jag valt att  fästa den med en säkerhetsnål istället för att sy fast den och därmed kan hon själv välja hur hon vill ha det. 

RSS 2.0