virkade bakelser

 
Mina barnbarn  (tvillingflickor) fyller år nästa vecka.  Jag har gjort lite bakverk de ska få. Senast i raden är dessa bakelser. Fyllningen är en kudde som jag tagit hål på. Perfekt om bakverken skulle behöva en omgång i tvättmaskinen så småningom.

Stickad baby cocoon

 
Baby cocoon  tycker jag är en fantastisk idé.  Man slipper linda en filt som ändå tenderar att lossna när man hanterar babyn. Perfekt överallt och garanterar en varm baby. Trevlig sak att ge bort till den nya mamman. Den här modellen hittar du under rubriken gratis mönster om du blir sugen på att göra min tolkning.  

Virkade converse

 
 
 
De virkade conversen fortsätter vara populära som gåvor till nyfödda.  Nu blev det ett par blå och ett par gula. Dessa är virkade med nål 3.5 i bomullsgarn.  Är du sugen på att göra ett eget par hittar du beskrivningen av min tolkning på dessa under rubriken gratis mönster 
 
 

Virkad kudde med blommor och c2c

 
Kudde virkad med framsidan blomrutor från Bautawich  och baksidan i c2c mönster. På så vis blir det två kuddar i ett och man väljer själv vilken sida som ska visas upp. Kul med lite vårtecken  efter vinterns alla mössor och vantar. Jag virkade ihop fram och baksida från rätsidan med ett varv fm och därefter  ett varv kräftmaskor.  Kanten gjorde jag i samma limegröna som blommans mitt.

Virkad 5 star beanie mössa

 
Sista mössan ut för säsongen. Det blev en limegrön mössa med stänk av lila i tofsen. Mössan är till mig själv och matchar min salomon skidjacka som är lila med limefärgade dragkedjor perfekt. 
Jackan ser du på den nedre bilden. :)
Nu blir det nya projekt och just nu håller jag på med en kudde. En babykofta och grytlappar som ni hittar mönster och bildtutorial på i ett tidigare inlägg. 
 

RSS 2.0