Raggsockor

 
Några av julklapparna tomten kom med, stickade raggsockor. De är alla stickade från tån och upp men de har alla tre olika hälar. Jag har en klar favorit och en som jag inte tycker ser så snygg ut.  Här blir det tydligt viljen skillnad hälen gör på sockans utseende. Oavsett vad jag tycker hoppas jag de värmer när kylan kommer
 

Krokade vantar med broderad lavendel

 
Krokade vantar med broderad lavendel. Julklappsverkstaden är i full gång. Jag är sent ute så stickorna glöder men eftersom jag börjat så sent i år så lär jag inte hinna göra så många klappar som jag hade planerat.  Aporna har tagit det mesta av tiden. De här vantarna är en julklapp till en person jag håller mycket kär. Vill du göra ett eget par vantar hittar du beskrivningen på vantarna under rubriken gratis mönster. Därefter broderar du valfri blomma på. I mitt fall blev det lavendel som tillhör en av mina favoriter.

Virkade apor

 
Här sitter aporna nr 20-22 och trånar. Den rosa till vänster inväntar en tvilling innan den reser iväg men just nu blir det apstopp fram till jul. Detta då jag måste hinna med lite av mina julklappar också.  

Baggy stickad mössa

Jag var tvungen att bryta av aporna med något annat så det blev en baggy mössa i ett vackert melerat garn. Tyvärr syns inte färgskiftningen lika väl på bild som i verkligheten.  Mössan får ligga och invänta att någon vill ha den. 

Stickad julstrumpa

 
En stickad julstrumpa. 96 msk på sticka 3 så det finns gott om plats för många presenter. 

RSS 2.0