Virkad sjal

 

Virkad sjal

 

Virkade väskor bla 5star

 
Två virkade sommarväskor till en kompis barnbarn. Den överst i bild är virkad i fasta maskor med blommor broderade på i efterhand. 
 
Väskan nederst i bild har jag först virkat en oval botten och därefter är kanterna virkade i 5star mönster. Det mönstret hittar du tutorials på via youtube. 
 
 

Virkad mobilhållare med fäste för säng

 
Virkad mobilhållare  med tryckknappsfäste för att sättas på tex grinden på en sjukhussäng. På telefonen har jag satt ett kardborrefäste som sitter med långt snöre så man inte tappar bort mobilen i sängen och som enkelt avlägsnas när man tar med sig mobilen. Egen idé då jag har en väninna vars mamma varit och är sjukligt och som lyckats bli av med telefonen  i sängen

Virkad barnvagnsmobil elefant

 
Sista beställningen på barnvagnsmobil är nu klar. Denna gången med elefanter på rad. Mönstret på elefanterna har jag lånat på emlansemlans blogg. Det har funnits lite för lite tid denna våren för att hinna med allt jag hade planerat.  Något frustrerad över det och inser nu att det framöver får bli så att jag måste mer konservativt välja vad som ska göras så länge tiden inte finns till att göra allt som faller in.
 

RSS 2.0