Dubbelvirkad grytlapp

 
Dubbelvirkad grytlapp i grått/rosa bomullsgarn tvätt 60 grader. Mönstret har jag fått av min underbara kollega som varit så generös att dela med sig av det. Givetvis ska jag förvalta kunskapen väl och jag är henne evigt tacksam <3. Just denna grytlapp ska bli en gåva.

Virkad converse barnvagnsmobil

 
En barnvagnsmobil till har det blivit. Denna ska till en liten tjej där pappa hejjar på Bois ;). Nästa projekt blir presenter till en liten kille som ska se dagens ljus i september.  Jag tror just nu det får bli en kofta med matchande converse till.  Efter det blir det säkert någon mobil till. Måste väl i alka fall ha en converse mobil klar till min årliga utställning.

Virkad converse barnvagnsmobil

 
 
Nu är mitt första barnvagnsmobil projekt färdigt. Små virkade converse på rad. Jag är själv mycket nöjd med resultatet :). Dessa går till försäljning och jag kommer göra fler men vågar inte binda mig på beställningar då det var både pilligt och krävde mycket jobb. Så det blir dem det blir :). Pris 300kr
 
 

Virkade converse

 
Med risk för att bli tjatig fortsätter jag på conversespåret. Denna gången en ljusrosa variant. Just nu håller jag på med en barnvagnsmobil och måste erkänna att jag själv tycker den blir utöver det vanliga.  Synd då man inte har någon barnvagn att fästa den på utan det blir till försäljning.  Bild kommer imorgon el senast måndag. 

Virkade converse

 
Då drar jag igång conversen igen. De är alltid poppis inför vår och sommar. Denna varianten är till min kollega som ska ha barn i juli. Kollegan hejjar på MFF så givetvis skulle skorna vara ljusblå. Mönstret till just mina skor hittar du under rubriken gratis mönster om du blir sugen på att göra ett par själv

Presentset grytlappar och disktrasa

 
Igår var jag i Danmark på  årlig träff där damerna i släkten träffas. Denna gången var vi hos min moster och förutom choklad fick hon detta sebestående av grytlappar och disktrasa.  Setet är virkat i bomull och tål tvättas i 60 grader.

Virkad nätkasse

 
Virkad nätkasse i mercisserat bomullsgarn. Mönstret har jag lånat av pinkgreense.blogspot.se 
Perfekt att bära det mesta i och snygg som tusan :)

Presentset grytlappar och disktras

 
 
Ett litet presentset med grytlappar och en stor disktrasa.  Setet är virkat i 100% bomull och tvättas i 60 grader.  Färgen är härligt mossgrön. Setet kostar 150 kr

Virkad disktrasa

 
Virkad disktrasa i 100% bomull.  Tvättas i 60 grader.  Just detta mönster har jag fastnat för. Jag är inte så förtjust i för många färger så dessa enfärgade trasor passar mig perfekt. 

RSS 2.0