Happy socks med hjärta stl 29-31

 
 
Idag blev det ett par Happy socks i offwhite med grå hjärta. De är tänkta att matcha mössan från igår som ett set. De är stickade i acryl och storleken är 29-31.
 
Hjärtat ser lite konstigt ut på mössan men det är för att mössan viker sig lite i kanterna på hjärtat. Det är lika fint som hjärtat på strumporna :-)
 
Idag har det blivit hemarbete för hela slanten och det ska sägas att det är ett heltidsjobb. Tyvärr har jag ont i mitt löparknä från igår så det varnar mig att jag inte ska vara för glad utan ha största respekt hela tiden. Jag var jättesugen på en liten runda idag men det fick därför bli en vilodag från löpningen.
 
Jag har idag kokat förmodligen sista satsen äppelmos för säsongen och jag kan bara säga att i dag var det lekande lätt då jag fick tips av en kompis att man kunde köpa tillsats till sin köksassistent och därmed slippa skala och kärna ur för hand. Vi beställde för någon vecka sedan den där passersatsen som jag fått tips om men när den kom så visade det sig att för de 500kr som den kostade kunde man inte göra någonting hahaha. Varför inte undrar man då såklart.... jo det är så att då måste man ha en köttkvarn som bas och sedan montera fast passersatsen på den..... vi kollade och den var ju jättebillig typ strax över 900kr..... ojojoj.... men det visade sig att passersatsen var ju till inget utan köttkvarn så det var bara att beställa.... så mina 1400kr tillsatser kopplades och så förvälldes det äpplen som jag fick av Anette o Lennart förra helgen när de var här på dansk afton. Oavsett hur dyra nu alla tillbehören var så blev plötsligt arbetet lekande lätt och istället för att stå i tre timmar och skala och kärna ur så behövde jag bara skölja och skära äpplena i lagom bitar innan de åkte i grytan. Därefter åkte de igenom köttkvarnspassersatsgrejset och vips en lång äppelkorv med skal och kärnor åt ena hållet och mos åt den andra hållet..... varför visste jag inte att någon uppfunnit denna grejs innan??? åtminstone i början av säsongen så hade jag sparat handleder av allt skalande och framförallt tid.... nu är alla äpplen slut och jag är nu stolt ägarinna av både köttkvarn och passersats så nu gäller det att komma på vad jag mer ska stoppa i den .... eller ska jag invänta nästa äppelskörd......vi får väl se hur det blir med den saken....
 
jag fick i alla fall fin hjälp av unga prinsessan Stella i köket. Här diskas det för fullt <3
 
Nu ska jag igen slänga mig på stickorna och ikväll hoppas jag att jag hittar min kudde i bra tid då nästa vecka blir intensiv då jag koordinerar. Just nu inte världens enlaste med personalbrist och fullt operationsprogram i alla fall. puh....
 
Tjippohej
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0