Strumpor med flätor



Då har ett par strumpor med flätor hittat en ägare. De är stickade efter ett köpt mönster från marks o kattens och det är samma mönster som på pannbandet nedan. De är stickade på sticka 4.

Då var det 1 feb och from idag har vi inte längre något flexavtal på jobb så nu gäller det att hålla ordentlig kolla på när man börjar och slutar jobba. Hoppas det löser sig inom snar framtid och parterna kan komma fram till ett bra avtal för visst är det enklare med flex när man jobbar som vi gör.

På fredag kommer min lilla Hannah hem från Stockholm. Hon blev singel i förrgår efter 4 år så det är en tuff tid som väntar just nu. Hitta nytt boende, vilket inte är så enkelt i stockholm osv. Tyvärr är det väl så att den första stora kärleken sällan håller hela livet men dock följer den en och man kommer ihåg den trots att tiden går. Men visst gör det ont i ett modershjärta när barnen är fyllda av sorg...

Igår var här klippstuga så jag fick klippt håret på både svärmor och styvdottern Julia. Det hann bli lite stickat också men den bilden får ni imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0