Raggsockar

 
Näst sista julklappen är kvar... endast en återstår. Nu hoppas jag tiden är på min sida så den hinner bli klar. Den sista julklappen är också ett par raggsockar så det vore ju praktiskt om båda strumporna blir klara så inte  mottagaren tvingas hoppa på ett ben.
 
Det har varit ett långt jourpass idag men jag har haft en del att göra uppe i huset så tiden har gått fort i alla fall. När jag går hem 20.15 ikväll tänker jag inte visa mig här igen förrän den 5 januari då jag åter jobbar... det betyder helt enkelt.... semester.... yippieeee ... den är välförtjänt kan ni tro! Om några dagar åker vi till Branäs och jag längtar redan som ett litet barn.
 
Väderguden har gått ut med klass 2 varning inför morgondagen vilket är typiskt då vi i morgon bitti ska köra upp till Tyringe för att lämna julklappar till min bror och hans familj...hoppas det väntar tills vi är på väga hem igen i alla fall.
 
Det blir lite stressigt efter julklappsrundan till Tyringe för vi ska fira julafton i morgon med de stora barnen (alla utom Hannah). Det har på något sätt blivit bestämt att den ska firas med Tacos då inte alla äter julmat. Efter Tyringe blir det helt enkelt att hitta någon supermarket och inhandla denna kulinariska rätt på. Det känns rätt så skönt att barnen går ifrån traditionen lite för när jag tittar på vissa verkar den nästan ta över. Det betyder inte att jag inte är traditionsfull men det kan väl vara ett kul break och testa på detta. Vi ska upp till svärmor på julafton och känner jag min kära svärmor rätt så har hon julmat så hon kan föda hela glumslöv :-). Vi lär alltså inte bli helt utan julmat. Det har varit konstigt att jag inte har behövt förbereda någonting för alla andra år har vi varit här hos oss och då har jag haft julbord. På samma gång är det väl tur med tanke på hur arbetsbelastningen sett ut för mig en tid. Tack svärmor på förhand om jag nu är för mätt för att tacka på julafton :-)
 
Snart semester..... 1 timme och 45 min kvar.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0