Raggsockar

Det som skulle vara sista julklappen blev istället näst sista. I elfte timmen tillkom den sista som jag knåpar med. Just nu räknas varenda timme, minut och sekund för att jag ska bli färdig med den. Den näst sista julklappen som du ser på bilden är ett par raggsockar i str 43-45 med bred läst. Färgen är granitgrå och de är stickade i garnet wendy aran med 25% ull.
 
Dagen började tidigt då vi hade hört att det skulle bli snöstorm i hela skåne och vi skulle ge oss av till Tyringe för att lämna julklappar till min bror och hans familj. Snön höll sig borta hela resan och brorsbarnen blev glada att se oss. Tur var väl att vi körde tidigt för på vägen hem började det blåsa rejält.
På vägen hem stannade vi och inhandlade maten till vår mexikanska julafton idag med de stora barnen. Trängseln var inte så illa som vi befarat så vi fick smidigt ihop vad vi skulle ha och sedan bar det av hemåt igen.
 
När vi kom hem blev det förberedelser och tomteverkstad för fullt. På eftermiddagen kom en kund och hämtade ett par krokade vantar som ska bli julklapp. Nu är alla mätta och dagens klappar är öppnade. Imorgon blir det jul igen men då firar vi den på svenskt vis och passar på att öppna lite klappar till.
 
Ha det bra ute i stugorna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0