Virkade tofflor igen






Då blev det ett par tofflor till. Dessa ska gå till min arbetskamrats dotter. Hon har själv valt färgena och i dessa blir hon väl snygg på skolan. Enda skillnaden på dessa och till vuxna är att jag satt en liten blomma på sidan annars är de likadana.

Idag var jag tillbaka på löplabbet med skorna som jag köpte i lördags och som var för stora. Killen Pär som var där idag tyckte också att skorna var för stora. Han hittade ett par andra till mig och de kostade två hundra kronor mindre. Jag föreslog att jag kunde ta strumpor för mellanskillnaden. Han tog två par som kostade180kr och tyckte det var jämt och dessutom ändrade han summan från 180 till 200 i kassan manuellt. Det var väl inte så vackert gjort. Prislapparna sitter dessutom på som bekräftar 180kr och kvittot säger 200kr. Jag struntar i 20kr men tycker att handlingen var så usel så jag kommer att lämna tillbaka skorna och strumporna och handla dem på stadium istället. Tack för mig och där tappade ni precis en framtida kund. Tilläggas ska att han tydligen är affärsföreståndaren...... känns som att jag inte riktigt har medvind i mina köp just nu.

Det kommer att bli fler tofflor framöver då det idag ramlade in önskemål om två par till. Den ena golfmössan blev klar igår så jag har lovat leverans imorgon. Hoppas jag hinner börja på mössa nr 2 ikväll så jag sedan hinner bita tag i tofflorna.

Imorgon blir det för mig CT-buk med kontrast. Ytterligare ett led i min utredning och snart är det väl klart med alla undersökningar hoppas jag. Jag har tur som kan göra undersökningen på lunchrasten då jag fått tid i Landskrona så det behöver inte påverka jobbet.

Ha en god måndag och förhoppningsvis en snöfri tisdag.

Kommentarer
Postat av: Anonym

undra om det var han jag och mor också stötte på; inte service minded för fem öre!! Det blev stadium för vår del också..

Håller tummarna för att din CT går bra. Kram

2012-04-03 @ 09:24:49
URL: http://mylindskog.blogspot.com
Postat av: Anonym

konstigt att folk ändå handlar där när man får en sådan behandling? kram

2012-04-03 @ 20:34:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0